Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Registra't ! - Crea el teu compte i confirma'l al teu correu electrònic
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Aquesta proposta implica una actuació a un sòl que no és propietat municipal, es tracta d'un sòl de domini de Costes de l'Estat, que es gestiona parcialment des de la Generalitat. Per tal d'ubicar banys i dutxes públiques a aquests espais, cada any es redacta un Pla d'Usos de la platja, on es sol·licita a Costes de la Generalitat les diferents ocupacions previstes per l'Ajuntament a l'època d'estiu. Aquestes autoritzacions NOMÉS s'autoritzen fins al 30 de setembre. Aquest fet impossibilita incloure aquestes sol·licituds al procés de pressupostos participatius, ja que l'Ajuntament no té disponibilitat dels sòls a ocupar fins a obtenir una autorització prèvia de Costes. A part, aquests elements (banys i dutxes) comporten instal·lacions complexes (clavegueram, aigua i electricitat) i un manteniment continu per part de l'Ajuntament.

Aseos publicos (WC) en la Platya de les Gavines (Les Salines)

Avatar: Emilio Emilio Rebutjada

Es necesario en esta playa tener unos aseos con WC y duchas ,sobre todo en verano y tambien en invierno, es una playa que aumentado el numero de bañista y de personas que pasean por el Passeig de Marina de Cubelles
#PressupostParticipatiuCubelles

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir